Menu

Sijainti, kisakylä ja kilpailukeskukset

Kisakylä

Kisakylä sijaitsee Rukan matkailukeskuksessa, Rukankylässä. Kilpailutoimisto sijaitsee Rukan kokouskeskuksessa, Hotelli Scandic Rukahovissa. Kisakylästä löytyviä palveluja:  info, hotelleja, huoneistoja, ravintoloita, kauppoja, ohjelmapalveluyrityksiä, suunnistustarvikemyymälät, myynti- ja esittelypisteitä. Kilpailukeskuksiin järjestetään myös bussikuljetus Rukan kisakylästä. Kuljetuslippuja myydään vain ennakkoon 31.5.2021 asti, seppo.linjakumpu@kev.fi.

Kilpailukeskukset

Kilpailukeskukset sijaitsevat Rukalta n. 33–63 km säteellä. Kaksi ensimmäistä kilpailua käydään Posiolla, Kirintövaaran laskettelukeskuksessa. Loput kolme osakilpailua suunnistetaan Kuusamon Meskusvaarassa, yhdestä kilpailukeskuksesta.

Kilpailukeskuksissa löytyvät palvelut: info, ensiapu, opaspaalu, ruokala-, kahvila- ja kioskipalveluja take away-palveluna ja wc:t. Koronavirustilanteen vuoksi tämän vuoden Fin5-suunnistusviikolla ei ole valitettavasti muksulaa, peseytymismahdollisuutta eikä juomapisteitä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa osallistujille.

Huomioithan että joka osakilpailuissa parkkipaikoilta on non-stop-kuljetus vajailla busseilla kilpailukeskuksiin. Busseissa on käytössä maskipakko. Lisäksi suosittelemme käyttämään koronavilkkua. Lue lisää tarkemmista ja ajantasaisista ohjeista terveysturvallisten kisojen järjestämiseen täältä.

Yleiskartta