Tällä hetkellä toukokuussa tieto on se, että Suomen rajat ovat kiinni.

–  Tällä hetkellä Suomeen ei pääse kuin perustellusta syystä ja suunnistusmatkailu ei toistaiseksi ole sellainen syy. Arviona on, että kesäkuun loppupuolella tiedetään voiko turistiliikenne avautua, arvioi Fin5-suunnistusviikon pääsihteeri Seppo Linjakumpu.

– Eli valitettavasti mitään varmuutta Suomeen pääsystä ei voida vielä antaa, Linjakumpu toteaa.

Ajankohtaista lisätietoa Suomen raja- ja koronatilanteesta löydät mm. Re-open Eu – applikaatiosta.

Jos on ulkomaalaisia ilmoittautuneita, jotka haluavat vielä odottaa miten tilanteelle niin käy, niin peruuntuminen käsitellään kesäkuussa toukokuun ehtojen mukaan. Tällöin peruminen maksaa 5e/henkilö/kilpailupäivä eli 25e/viikko. Jos on ryhmästä kysymys niin ensimmäisen henkilön jälkeen perumismaksu on 5e/henkilö/viikko.

Muiden kuin ulkomaalaisten kohdalla peruessa osallistumisen 31.5.21 jälkeen, palautetaan 50% hinnasta jos on sairaustodistus.

Kilpasarjojen virallinen ilmoittautuminen päättyy 31.5.21 mennessä ja jälki-ilmoittautuminen 23.6.21 mennessä. Avoimien sarjojen (kuntosarjojen) ilmoittautuminen päättyy 23.6 ja jälki-ilmoittautuminen 9.7.21. Paikan päällä ei voi koronatilanteen vuoksi ilmoittautua. Huomioithan että avoimessa sarjassa jos jälki-ilmoittauduit, niin et voi itse vaikuttaa lähtöaikaasi.