Kun tulevana viikonloppuna kilpaillaan vielä suunnistuksen erikoispitkän matkan SM-kilpailuissa Orivedellä, odotetaan Koillismaalla jo lumen tuloa.  Katse on jo tiukasti suunnattuna ensi kesään Posiolla ja Kuusamossa suunnistettavalle Fin5-Suunnistusviikolle 11-16.7.2021. 

-Kesäkausi on nyt ohi, seuraava kilpailullinen tapahtuma ja välietappi KEV:n suunnistusjaostolla on vuodenvaihteen hiihtosuunnistuskilpailut Petäjälammen maastossa (1-3.1.21), jossa kilpaillaan sprintissä, keskimatkalla ja sprinttiviestissä.

– Sitten katse on vielä tarkemmin tulevan kesän suurtapahtumassa, KEV:n suunnistusjaoston puuhamies ja Fin5 2021-Suunnistusviikon pääsihteeri Seppo Linjakumpu kertoo.

Fin5-2021 suunnistusviikon osalta syksyn aikana on valmisteltu rastipisteitä ja päivitetty myös karttoja, siltä osin jos sinne viime kesän aikana on tullut muutoksia esimerkiksi harvennushakkuiden muodossa.

– Järjestelytoimikunnan seuraava kokous on viikon päästä, missä pidetään tilannekartoitus ja suunnataan katse seuraaviin toimenpiteisiin.

– Tulevan talven aikana vastuuhenkilöt valmistelee ja kukin tiimi hankkii esimerkiksi riittävän talkooväen paikalle, Linjakumpu linjaa Posion Pyrinnön ja Kuusamon Erä-Veikkojen yhteishanketta.