Naisten eliitin kokonaisvoiton voitti ja samalla perjantain osakilpailun nopein oli Kalevan Rastin Siiri Silvennoinen, joka otti kokonaiskilpailussa 1.20 eron ennen Tampereen Pyrinnön Anni Haanpäätä. Kolmanneksi nousi SK Pohjantähden Marttiina Joensuu, vain 48 sekuntia Haanpäälle jääneenä.  Perjantain osakilpailuissa toiseksi nopein oli Haanpää ja kolmas Espoon Suunnan Ida Haapala.

Naiset suunnistivat koko viikon keskenään ristiin, joten  viikon kokonaisvoittajaa saatiin jännittää loppuun asti.

Ensimmäistä vuotta yleisessä sarjassa suunnistavalle Silvennoiselle kovatasoisen suunnistusviikon voitto oli iloinen yllätys.

– Aika vaihteleva viikko. Ensimmäinen ja neljäs päivä sujui hyvin. Tänään tuli alussa virhettä, muuten meni hyvin. Oli kyllä kaikin tavoin tosi hieno viikko, Silvennoinen kiitteli järjestäjiä Kuusamon Erä-Veikkoja ja Posion Pyrintöä.

Anni Haanpäälle kertyi tänään puolestaan kolmen minuutin verran virheitä.

– Onhan täällä erilaista suunnistaa kuin Tampereen seudulla. Tyhjät takarinteet olivat minun kohtaloni. Tänään meinasi mennä enemmänkin hätäilyksi, mutta sain koottua itseni. Oli hienot ja haastavat radat. Lisäksi oli hienoa, että jokaisena päivänä maasto oli erilainen, myös Haanpää kiitteli järjestelyjä.

Joensuu oli iloinen kolmanteen sijaansa nuorempien seurassa.

– Nyt tuntuu, että jaksaa taas juosta. Eilen tuli isoa virhettä kakkosrastille, tänään en ottanut mitään riskejä vaan kävelin tarvittaessa mieluummin, Joensuu kertasi.