Tässä vielä muistutus ilmoittautumisohjeista:

Koronavirustilanteesta johtuen Fin5 – suunnistusviikolle voivat osallistua vain ennakkoon ilmoittautuneet henkilöt. Paikan päällä ilmoittautuminen ei näin ollen ole mahdollista. Tästä johtuen huomioikaa seuraavat asiat:

Kilpasarjojen (H/D8-95) varsinainen ilmoittautumisporras päättyy ma 31.5.21 klo 23.59 ja jälki-ilmoittautuminen ke 23.6.2021 klo 23.59. Edellä mainitun ajan jälkeen emme voi ottaa enää ilmoittautumisia vastaan. Kilpasarjojen lähtölistat (ilman lähtöaikoja) löytyvät ilmoittautumisajan päätyttyä fin5 2021 -> Tulokset -sivulta.

Kilpasarjoissa on käytössä vapaat lähtöajat pois lukien H/D16-21E -sarjat. Tämä tarkoittaa sitä, että kilpasarjojen osallistujat voivat valita lähtöaikansa jokaiselle kisaviikon kilpailupäivälle 25.6. – 2.7. klo 23.59 välisenä aikana. Tämän jälkeen valitsematta jääneet lähtöajat määrätään satunnaisesti.

Eliittisarjoissa ei siis muista poiketen voi itse valita lähtöaikaansa, mutta eliittisarjojen lähtöajat julkaistaan  ennenkuin muiden sarjojen lähtöaikoja päästetään valitsemaan.

Lisäksi eliittisarjoissa ei ole tänä vuonna viimeisenä päivänä takaa-ajoa.


Avointen sarjojen kuntosuunnistuksen ennakkoilmoittautuminen päättyy ke 23.6.2021 klo 23.59. 

Avointen sarjojen ilmoittautuneet ovat nähtävissä fin5 2021.fi -> Tulokset -sivulla . Avointen sarjojen kuntosuunnistuksessa on käytössä vapaat lähtöajat, mikä tarkoittaa sitä, että avointen sarjojen kuntosuunnistajat pääsevät valitsemaan lähtöaikansa jokaiselle kisaviikon kilpailupäivälle 25.6. – 2.7. klo 23.59 välisenä aikana. Tämän jälkeen valitsematta jääneet lähtöajat määrätään satunnaisesti.

Avointen sarjojen jälki-ilmoittautuminen päättyy pe 9.7.2021 klo 23.59 – tämän jälkeen emme voi ottaa enää ilmoittautumisia vastaan ja paikan päällä ilmoittautuminen ei ole enää mahdollista. Lisäksi avoimiin sarjoihin jälki-ilmoittautuneille suunnistajille lähtöajat määrätään satunnaisesti.

Avointen sarjojen ratojen valinnasta tiedotetaan vielä myöhemmin.

 

Voit tarkistaa omat ilmoittautumistietosi seuraavasti:

  • Kilpasarjojen ilmoittautumiset löytyvät täältä.
  • Avointen sarjojen ilmoittautumiset löytyvät täältä
  • Ilmoittaudu mukaan kilpasarjoihin täältä
  • Ilmoittaudu mukaan avoimiin sarjoihin (kuntosarjat) täältä

Huom. myös rastilippu.fi-palvelu avoimia sarjoja varten on avautunut Fin5-suunnistusviikon osalta. Löydät palvelusta tietoa myös Kuusamon ja Posion iltarasteista.

Muista tarkistaa että ilmoittaudut kaikkiin haluamiisi osakilpailuihin tai koko viikolle.

Tee mahdolliset ilmoittautumismuutokset, seuratelttojen paikkavaraukset tai Rukan kisakylästä kilpailukeskuksiin tarvittavat bussikuljetusvaraukset 31.5.21 mennessä seppo.linjakumpu@kev.fi