Suunnistajien runsas osallistujamäärä jatkoi kasvamistaan keskiviikon Kuusamon Pölkkyrasteilla kun maastossa etsi illan aikana rasteja 289 suunnistajaa. Lisäksi tapahtumapaikalla oli lapsille oma labyrinttirata.

– Kiitokset kaikille osallistujille kärsivällisyydestä, vaikka välillä piti jonottaa kymmeniä metrejä rekisteröitymiseen ja silti kukaan ei näyttänyt synkkää naamaa. Osanottajamäärä yllätti järjestäjät ja perjantaille lupaamme enemmän karttoja ja paljon nopeampaa rekisteröitymisjärjestelyä.

A-lyhyen nopeimmat olivat tänään Olli-Jussi Korpinen ja Mirka Haataja ja A-pitkän Ville Repo ja Katja von Schoultz.

Tulokset väliaikoineen

Näin toimitaan perjantaina:

  1. Maksa karttamaksu ja mahdollinen vuokraemit teltassa (tai näytä kuittia puhelimesta)
  2. Ota itse oikea kartta ämpäristä
  3. Rekisteröi emit lähtöpaikalla
  4. Suunnista
  5. Muista emitin luku myös maalissa