Iltarastiviikon 5-10.7.2020 tulossivu

Karttoja, kuvia, tunnelmia ja pohdintaa löydät ja voit myös itse lisätä facebookinstagram ja twitter


Posio-rastit su 5.7

Sunnuntain iltarasteilla kirjattiin pienistä sadekuuroista huolimatta 150 suunnistajaa. Lisäksi omatoimirastikarttoja meni kaupaksi kivasti :).

A1-radan nopein oli Pekka Hyvönen ja naisten nopein Anna-Sofia Fagerlund. A2-radalla pohjat kellottivat Janne Hänninen ja Ella Nurmi.

-Valitettavasti nettisivuille tulevia väliaikoja ei ole, pahoittelut siitä. Ajanottotietokone ei tunnistanut lukijaleimasimia, vaikka viime viikolla toimikin moitteetta ja MTR ei suostunut antamaan ulos kuin 66 kilpailijan tiedot, joten väliaikojakaan ei sitten ole.

Kaikille tulostettiin väliajat kuitenkin kisapaikalla ja tuloksia löytyy nettisivujen lisäksi myös tulevan viikon Lapin Kansasta, Posiolla ilmestyvästä Kuriirista ja Koillissanomista. 🙂

Tulokset


Posio-rastit ti 7.7

Pekka Hyvönen jatkoi vakuuttavaa menoaan sunnuntailta ja nappasi nopeimman ajan myös tämän illan Posio-rastien A-pitkän radalla.  Naisten nopein A-pitkällä oli Katja von Schoultz. 
A-lyhyen radan nopeiten selvittivät puolestaan Jere ja Laura Ahonen Kangasalalta. Kaiken kaikkiaan 172 innokasta suunnistajaa mukana 🙌

Tulokset

Väliajat


Kuusamon Pölkkyrastit ke 8.7

Suunnistajien runsas osallistujamäärä jatkoi kasvamistaan keskiviikon Kuusamon Pölkkyrasteilla kun maastossa etsi illan aikana rasteja peräti 289 suunnistajaa. Lisäksi tapahtumapaikalla oli lapsille oma labyrinttirata.

– Kiitokset kaikille osallistujille kärsivällisyydestä, vaikka välillä piti jonottaa kymmeniä metrejä rekisteröitymiseen ja silti kukaan ei näyttänyt synkkää naamaa. Osanottajamäärä yllätti järjestäjät ja perjantaille lupaamme enemmän karttoja ja paljon nopeampaa rekisteröitymisjärjestelyä.

A-lyhyen nopeimmat olivat tänään Olli-Jussi Korpinen ja Mirka Haataja ja A-pitkän Ville Repo ja Katja von Schoultz.

Ke 8.7 tulokset ja väliajat Rastilippu-palvelussa

 


Kuusamon Pölkkyrastit pe 10.7

Liki 200 suunnistajaa fiilisteli upeissa juoksumaastoissa

– Oli hyvä päätös iltarastiviikolle, kun liki 200 suunnistajaa fiilisteli upeissa juoksumaastoissa ja tuntuivat olevan tyytyväisiä viikon antiin. Järjestäjät saivat myös hyvää kokemusta kuntorastijärjestelyistä Rastilippu-Navisport-tekniikalla, Fin5 2021-suunnistusviikon pääsihteeri Seppo Linjakumpu iloitsi.

A-radan nopeimmat olivat Aapo Maasilta ja Laura Ahonen.

Pe 10.7 tulokset ja väliajat Rastilippu-palvelussa