Fin5 2020 Suunnistusviikko siirtyy koronavirustilanteen takia vuodella eteenpäin. Fin5 2021 Suunnistusviikko järjestetään 11.-16.7.2021 Posiolla ja Kuusamossa. Alun perin Fin5 Suunnistusviikko oli tarkoitus järjestää 5.-10.7.2020.

Ilmoittautumisesi siirtyy automaattisesti vuodelle 2021.

Mikäli et halua osallistua Fin5 2021 Suunnistusviikolle, niin palautamme jo maksetun osallistumismaksun takaisin. Suunnistusliiton ohjeistuksen (Lajisäännöt) mukaan tapahtuman siirtotilanteessa peruutetun ilmoittautumisen osallistumismaksusta perimme käsittelymaksun 5 € / kilpailupäivä / osallistuja.

Mikäli olet maksanut osallistumisesi liikunta- tai kulttuuriedulla, Verohallinnon ohjeiden mukaan emme voi palauttaa maksua. Tässä tapauksessa suosittelemme siirtämään osallistumisen vuodelle 2021.

Mikäli perut osallistumisesi, niin ilmoita seuraavat tiedot sähköpostitse seppo.linjakumpu@kev.fi: Nimi, sarja, Pankkitilin IBAN-numero (FI…) ja saaja.

Mikäli sarjasi muuttuu ikävuodestasi johtuen vuodelle 2021, niin ilmoita sarjamuutos sähköpostitse seppo.linjakumpu@kev.fi. Tässä tapauksessa, jos siirto on kalliimpaan sarjaan, niin säilytämme alkuperäisen jo maksetun osallistumismaksun. 

Muissa muutostapauksissa noudatamme tapahtuman peruutus- ja muutosehtoja.

Huomautamme, että ilmoittautuminen on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle.

Majoitusvarausten osalta pyydämme kääntymään suoraan majoitusyritysten puoleen. Heillä on valmiuksia siirtää varauksia vuodella eteenpäin, tosin tämä on yrityskohtaisten päätösten takana.

Pahoittelemme vielä suunnistusviikon perumisesta/siirrosta aiheutunutta haittaa ja toivomme terveyttä sekä suunnistuksen intoa tälle poikkeusajalle.

Nähdään vuoden kuluttua Posion ja Kuusamon upeissa suunnistusmaisemissa!

Fin5 Suunnistusviikko terveisin, Fin5 2020 järjestelyorganisaatio

Lisätietoa:
Pääsihteeri Seppo Linjakumpu, p. 0400-706 433, seppo.linjakumpu@kev.fi

2021.fin5.fi