Menu

Rastiralli ja labyrintti-suunnistus

Rastiralli ja labyrintti- suunnistus

Rastiralli- ja Labyrintti- toimintapiste palvelee kilpailukeskuksessa jokaisena kisapäivänä, mikäli voimassa olevat koronaan liittyvät kokoontumisrajoitukset ja muut rajoitukset tämän sallivat. Toiminnot on suunnattu lapsille, jotka eivät vielä osallistu varsinaiseen suunnistukseen. Rastirallireitin siimarin varrella on luonto- ja suunnistusaiheisia tehtäviä. Mukaan pikkusuunnistaja tarvitsee lukutaitoisen kaverin. Labyrinttisuunnistusta voivat kokeilla myös kouluikäiset lapset.

Rastirallin lähtö ja maali sijaitsevat samassa paikassa. Lähdössä lähtijä saa kartan ja tarvittavan ohjeistuksen. Rastirallin osallistumismaksu maksetaan Fin5-tilille etukäteen ja maksukuitti on näytettävä rastiralli-toimipisteellä toimitsijalle. Osallistumismaksun voi maksaa myös paikan päällä käteisellä, mutta suosittelemme pankkitilin kautta tehtävää maksua. Rastirallin hinnat ovat seuraavat: 5 € / päivä, 15 € / viikko.

Labyrintti-suunnistus on maksuton. Voit tutustua labyrintti-suunnistukseen kisalehdestämme, jota on jaossa paikan päällä tai jo etukäteen toukokuussa julkaistusta nettilehdestämme. Lehden ilmestymisen jälkeen koronarajoitukset ovat höllentyneet sen verran että nyt myös Rastiralli järjestetään Labyrintin lisäksi.

Aukioloajat:

Sunnuntaina 11.7. klo 11-16

Maanantaina 12.7. klo 10-15

Keskiviikkona 14.7. klo 10-15

Torstaina 15.7. klo 10-15

Perjantaina 16.7. klo 9-14