Menu

Nyt voi ilmoittautua avoimiin sarjoihin myös paikan päällä

17.6.2021

Kuten Kainuun Rastiviikolla niin myös Fin5-suunnistusviikolla avointen sarjojen (kuntosarjojen) rajoitukset ovat höllentyneet sen verran, että ilmoittautuminen onnistuu myös paikan päällä rastilippu.fi-palvelun kautta.

– Eli paikan päällä onnistuu avoimiin sarjoihin sähköisesti ilmoittautuminen, ei kuitenkaan manuaalisesti info-tiskillä paperilappuja täyttäen vaan ainoastaan sähköisesti Rastilippu.fi-sovelluksen kautta,  tähdentää kilpailujen pääsihteeri Seppo Linjakumpu.

Poikkeuksena ovat avoimeen sarjaan alle 14 v. ja perhesarjaan ilmoittautuvat, jotka voivat ilmoittautua vain 9.7.2021 saakka sähköpostitse osoitteella seppo.linjakumpu@kev.fi

– Toki toivomme, että mahdollisimman moni myös avointen sarjojen osallistujista ilmoittautuu etukäteen. Hinnat ovat edullisimmat 23.6 mennessä. Lisäksi maasto-olosuhteissa tietoliikenteen kantavuus voi olla hidasta.

Lisäksi avointen sarjojen lähtöaikaa ei tarvitse valita etukäteen eli niin sanotut lähtöslotit on peruttu, koska kokoontumisrajoitukset ovat Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueella höllentyneet. Sen sijaan edelleen järjestäjät pidättäytyvät siinä että ravintolapalvelut ovat take awayna, parkkipaikoilta kilpailukeskuksiin kuljetettavissa busseissa on maskipakko sekä muksula- että pesupaikkapalveluita ei ole.

– Ajankohtainen turvavälisuositus, käsihygienia ja vain terveenä paikan päälle suositukset ovat edelleen voimassa, Kuusamon Erä-Veikkojen ja Posion Pyrinnön järjestäjät tähdentävät.

Tarkemmat kilpailuohjeet ja päivitetyt terveysturvallisuusohjeet julkaistaan kesäkuun loppuun mennessä. Toki tarvittaessa rajoituksia joudutaan tiukentamaan.