Menu

Ilmoittautuminen ja maksut avoimiin sarjoihin

Avoimien sarjojen ilmoittautumiset ja maksut korteilla/pankkitunnuksilla onnistuu vielä kisapäiviin asti tai paikan päällä ainoastaan rastilippu.fi-palvelun kautta. Jos haluat maksaa liikuntaedulla paikan päällä avoimien sarjojen infossa, ilmoittaudu Rastilipussa joka kilpailuun erikseen ja rastita kohta en maksa osallistumistani Rastilipussa.

Huom! Poikkeuksena avoimeen sarjaan alle 14 v. ja perhesarjaan voi ilmoittautua vain 9.7.2021 saakka sähköpostitse osoitteella seppo.linjakumpu@kev.fi. Maksut etukäteen Fin5 tilille FI83 5194 0720 1118 92. Viestikenttään fin5-ilmoittautuminen nimen kanssa. 24.6.-9.7.2021 tehtyjen ilmoittautumisten (alle 14v. ja perhesarjan) osallistumismaksun voi suorittaa maksamalla ennakkoon Fin5- tilille (esitä ennakkomaksusta kuitti infossa) tai tapahtumassa kilpailukeskuksen avointen sarjojen infossa.

Lisäksi Rastilippu.fi-palvelussa ilmoittautuessa muissa avoimissa sarjoissa voi valita maksutavaksi liikuntaedun (rastittamalla en maksa osallistumistani Rastilipussa-kohdan.) Tällä hetkellä rastittaminen onnistuu vain ilmoittautumalla jokaiseen kilpailuun erikseen. Liikuntaedulla maksaminen tapahtuu avoimien sarjojen infossa (ellei muuta mainintaa).

Käytössä olevat liikuntaedut:
– Smartumin kulttuuri- ja liikuntasetelit
– Tyky-seteli, Tyky+ -seteli
– Edenred-korttimaksu
– ePassi-maksu, SmartumPay ja Edenred-mobiilimaksu

Muuta huomitavaa:
– Emit-kortin voi tarvittaessa vuokrata avointen sarjojen infosta.
– Ennakkoon Irmaan ilmoittautuneet avoimien sarjojen osallistujat yhdistetään Rastilippu-palveluun myöhemmin.
– Kisaviikolla avoimien sarjojen tulospalvelu toimii Rastilippu.fi-palvelussa.
– Lisäksi koronarajoitusten vähentymisen vuoksi avointen sarjojen lähtöslotit on peruttu eli etukäteen ei tarvitse valita lähtöaikaa.