Menu

Avoimien sarjojen ilmoittautuneet ja kilpailunumerot

Alla olevista listoista löydät kilpailunumerosi. Sama kilpailunumero on käytössä kaikissa osakilpailuissa. Päivitämme avointen sarjojen ilmoittautuneiden listaa, sitä mukaa kun uusia ilmoittautumisia tulee Rastilippu.fi-palvelun myötä. Avoimiin sarjoihin voi ilmoittautua vielä kisapäivänäkin. Poikkeuksena alle 14-vuotiaat ja perhesarjalaiset, joiden tulee ilmoittautua 9.7.21 mennessä seppo.linjakumpu@kev.fi

Kilpailunumeron saat Fin5-infosta lauantaina 10.7 klo 14-20 Rukan kisakylän infon vierestä narulta tai kilpailupäivinä kilpailukeskuksien infon vierestä narulta. Huolehdithan käsihygieniasta ja riittävistä turvaväleistä hakiessa numeroasi, kiitos.

Kisakylä sijaitsee Rukalla, Hotelli Scandic Rukahovi, kokouskeskuksessa, osoitteessa Rukankyläntie 15, 93830 Rukatunturi. Parkkialueita löytyy runsaasti Rukan hiihtostadionilla, osoite Hiihtostadionintie 3, 93830 Rukatunturi. Rukankylän keskustassa on tarjolla myös 300 paikkainen, maksullinen parkkihalli.

Lisätietoa Fin5-infon aukioloajoista ja sijainneista täältä.

Fin5-infon palvelutiskillä tarvitsee käydä vain, jos tarvitset vuokraemittiä tai muuttaa emitin tietoja, haluat osoittaa maksaneesi mobiilisti liikuntaedulla, haluat maksaa liikuntasetelillä tai haluat numerolappuusi lisäpäiviä. Infon palvelutiskillä asioidessasi on käytössä maskipakko.

Huom! 11.7.21 Avoimien sarjojen emit-muutokset täytyykin tehdä kilpailukeskuksen Fin5-infossa eikä lähtöpaikalla. Huolehdithan siis asian kuntoon hyvissä ajoin ennen lähtöön lähtemistä.

Radat valitaan lähtöpaikalla, joten ilmoittautuneiden listaus löytyy rullaamalla alaspäin ei sarjaa-kohdan alta. 

Ilmoittautumistiedot sekä tulokset alla olevista linkeistä. Ilmoittautuminen rastilippu.fi-palvelussa (jossa myös tulokset).

Kilpailunumerosi löydät rullaamalla listaa alaspäin.

11.7 Posion Kirintövaara, 1 osakilpailu

12.7. Posion Kirintövaara, Kuoppavaara, 2. osakilpailu

14.7. Kuusamon Meskusvaara, Itävaara, 3 osakilpailu

Tulokset:

Avoimien sarjojen tulokset rastilippu.fi tai ylläolevasta listasta kun valitset päivän ->  (vasemmalla oleva) menu -> tulokset -> sarja.

Reittihärvelit ja O-Skills:

Avoimien sarjojen reittihärvelit ja O-skills löytyy täältä