Menu

Avoimien sarjojen erillisinfo

Avoimien sarjojen ilmoittautuneet ja kilpailunumerot

Avointen sarjojen toimintaohjeet

Ilmoittautuminen ja maksut avoimiin sarjoihin

Nyt voi ilmoittautua avoimiin sarjoihin myös paikan päällä

Avoimien sarjojen ilmoittautumiset ja maksut korteilla/pankkitunnuksilla kisapäiviin asti tai paikan päällä ainoastaan rastilippu.fi-palvelun kautta. Jos haluat maksaa liikuntaedulla paikan päällä avoimien sarjojen infossa, ilmoittaudu Rastilipussa joka kilpailuun erikseen ja rastita kohta en maksa osallistumistani Rastilipussa.

Huom! Avoimeen sarjaan alle 14 v. ja perhesarjaan voi ilmoittautua 9.7.2021 saakka sähköpostitse osoitteella seppo.linjakumpu@kev.fi. Maksut mieluiten etukäteen Fin5 tilille FI83 5194 0720 1118 92. Viestikenttään fin5-ilmoittautuminen nimen kanssa.

24.6.-9.7.2021 tehtyjen ilmoittautumisten (alle 14v. ja perhesarjan) osallistumismaksun voi suorittaa maksamalla ennakkoon Fin5- tilille (esitä ennakkomaksusta kuitti infossa) tai tapahtumassa kilpailukeskuksen avointen sarjojen infossa.

Lisäksi Rastilippu.fi-palvelussa ilmoittautuessa voi valita maksutavaksi liikuntaedun (rastittamalla en maksa osallistumistani Rastilipussa-kohdan.) Tällä hetkellä rastittaminen onnistuu vain ilmoittautumalla jokaiseen kilpailuun erikseen. Liikuntaedulla maksaminen tapahtuu avoimien sarjojen infossa (ellei muuta mainintaa).

Käytössä olevat liikuntaedut:
– Smartumin kulttuuri- ja liikuntasetelit
– Tyky-seteli, Tyky+ -seteli
– Edenred-korttimaksu
– ePassi-maksu, SmartumPay ja Edenred-mobiilimaksu

Muuta huomitavaa:
– Emit-kortin voi tarvittaessa vuokrata avointen sarjojen infosta.
– Ennakkoon Irmaan ilmoittautuneet avoimien sarjojen osallistujat yhdistetään Rastilippu-palveluun myöhemmin.
– Kisaviikolla avoimien sarjojen tulospalvelu toimii Rastilippu.fi-palvelussa.
– Lisäksi koronarajoitusten vähentymisen vuoksi avointen sarjojen lähtöslotit on peruttu eli etukäteen ei tarvitse valita lähtöaikaa.

Nyt voi ilmoittaitua avoimiin sarjoihin myös paikan päällä

Kuten Kainuun Rastiviikolla niin myös Fin5-suunnistusviikolla avointen sarjojen (kuntosarjojen) rajoitukset ovat höllentyneet sen verran, että ilmoittautuminen onnistuu myös paikan päällä rastilippu.fi-palvelun kautta.

– Eli paikan päällä onnistuu avoimiin sarjoihin sähköisesti ilmoittautuminen, ei kuitenkaan manuaalisesti info-tiskillä paperilappuja täyttäen vaan ainoastaan sähköisesti Rastilippu.fi-sovelluksen kautta,  tähdentää kilpailujen pääsihteeri Seppo Linjakumpu.

– Toki toivomme, että mahdollisimman moni myös avointen sarjojen osallistujista ilmoittautuu etukäteen. Hinnat ovat edullisimmat 23.6 mennessä. Lisäksi maasto-olosuhteissa tietoliikenteen kantavuus voi olla hidasta.

Lisäksi avointen sarjojen lähtöaikaa ei tarvitse valita etukäteen eli niin sanotut lähtöslotit on peruttu, koska kokoontumisrajoitukset ovat Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueella höllentyneet. Sen sijaan edelleen järjestäjät pidättäytyvät siinä että ravintolapalvelut ovat take awayna, parkkipaikoilta kilpailukeskuksiin kuljetettavissa busseissa on maskipakko sekä muksula- että pesupaikkapalveluita ei ole.

– Ajankohtainen turvavälisuositus, käsihygienia ja vain terveenä paikan päälle suositukset ovat edelleen voimassa, Kuusamon Erä-Veikkojen ja Posion Pyrinnön järjestäjät tähdentävät.

Tarkemmat kilpailuohjeet ja päivitetyt terveysturvallisuusohjeet julkaistaan kesäkuun loppuun mennessä. Toki tarvittaessa rajoituksia joudutaan tiukentamaan.